The CAPITAL Journal is a scientific journal that can be accessed openly for academics, researchers, students, lecturers and professional practitioners published by STIE Semarang. The journal CAPITAL is a periodical publication (twice a year, published in Juny and December) with the main objective to disseminate scientific findings in the fields of Economic Policy, Management and accounting. Capital Journal is indexed by Google Scholar, and several other indexers.

Jurnal CAPITAL adalah sebuah jurnal ilmiah yang dapat diakses secara terbuka untuk para akademisi, peneliti, mahasiswa, dosen dan praktisi frofesional yang diterbitkan oleh STIE Semarang. Jurnal CAPITAL merupakan publikasi berkala (dua kali setahun, terbit pada bulan Juni dan Desember) dengan tujuan utama untuk menyebarluaskan temuan-temuan ilmiah di bidang Kebijakan Ekonomi, Manajemen dan akuntansi. Jurnal Capital diindeks oleh  Google Scholar, dan beberapa pengindeks lain.